Відгуки про таблетки XL S DUO Slim & Shape

Відгуки про таблетки XL S DUO Slim & Shape Відгуки про таблетки XL S DUO Slim & Shape

Останнім часом серед тих хто хоче схуднути досить популярний препарат для схуднення XL S DUO Slim & Shape. Для тих хто цікавиться, чи варто купувати XL S DUO Slim & Shape ми наводимо відгуки тих, хто приймав цей препарат за даними українського сайту Otzyvua. net, оскільки саме в Україні таблетки XL S DUO Slim & Shape особливо затребувані.

Кармелла 6 липня 2013 По-моєму цей “дуо” взагалі старий препарат. Я принаймні знаю тільки XL-S medical, це новинка у нас. Хоча в європі начебто давно його вже продають і використовують. Я якщо чесно ще на німецькому “амазон” відгуків про XL-S medical начиталася і взагалі збиралася замовляти звідти з доставкою. а потім знайшла у нас. Результатми дуже задоволена. Чи не зна наскільки був ефективний “дуо”, але новий препарат XLS просто відмінний!

Карина 17 червня 2013 Купила я таблетки ети і тут більше працює самонавіювання а не якісь таблетки. Брост займатися всяким брудом. а лутше не їсте після 18.00 і займайтеся спортом або більше гуляйте) у всіх таблеток є побічні ЕФЕКТ навіть у етих у мене особисто вся шия після етих таблеток була червона. пекла і свербіла. так що те що говорять в рекламі ето брехня.

Тетяна 17 червня 2013 А я добре скидаю вагу від чаю “летить ластівка” жіропоніжающій, за досить короткий час, природно при обмеженні в харчуванні схудла майже на 15 кг, через два роки трохи поправилася (народила другу дитину), пропила чайок, знову в нормі!

Анна 14 червня 2013 Девченки, не знаю, що там забороняють в Європі, у мене знайома вже роки три приймає Рідкісні. Слухайте, жива-здорова. Ніжки худенькі, живота немає. Я зараз стала пити Рідкісні-менше жерти хочеться. Я п’ю з зими. Виходить півроку. Знаєте, я була вражена, що виявляється жир, який є у мене на пузі може забезпечити напевно року два голодування. Я стала їсти не багато, але не можу впорається зі звичкою їсти на ніч. У 11 ночі починається напад голоду і я як зомбі йду до холодильника. І починаю ЖРАТЬ. Якби не це, напевно давно схудла. Було 78 кг. Зараз 69 кг. Зростання 158. Набагато легше. Навіть просто ходити легше. Дівчатка, перевіряла серце-нормально все. Я не вірю, що Рідкісні Оооочень шкідливий. Думаю, що чергова війна за бабки всесвітнього масштабу. Судячи з того, як повільно я худну, жиру вистачить до Другого Пришестя. Людині взагалі багато не потрібно їсти. Святі взагалі одні сухарики їли. Ми просто звикли багато їсти, шлунок великою. А цим компаніям типу Макдональдса не вигідно, що б люди менше їли. Хто буде гамбургери купувати? Потрібні ненажери. Ось вони і перекривають горло препаратів, що знижують апетит. Ну, це моя думка.

kseniya 6 червня 2013 Дівчатка, не здумайте Ліду.

Я 2 роки рятувала організм. порушила обмін речовин.

Сестра без попередження вібросіла. Вирішила мене врятувати.

СПАСИБО СЕСТРІ. Не дай Бог. А до цього досить було не полінуватися трохи себе обмежити і можна було по трохи втрачати! Поспішиш-людей насмішиш.

Аліна 3 травня 2013 ДІВЧИНКИ НЕ ПИТИ. Було діло після першої вагітності попила я два курси (дура блин). Загалом, у мене утворилися жирові камені і осіли в жовчному міхурі, підсумок операція і тепер я без жовчного міхура і на примусовій дієті (гострого, солоного, кислого, і т. д тепер все життя не можна). Навіть келих шампанського випити на свято не можу, так як потім болить всю ніч. Впевнена, що від xls duo. Чому? Виявилося я не одна така, ще в однієї дівчини видалили, а четверо лікувалися, дробивши камені (це тільки ті з якими я особисто спілкувалася). Загалом, препарат дієвий, але наслідки для мене особисто жахливі і для дівчат, з якими я листувалася, теж не хороші. Я попередила хоча б тих, хто це прочитав, трохи полегшало. Вирішуйте самі пити чи ні. Я буду відмовляти всіх, хто питатиме моя думка. (Схудла за весь прийом на 2 кг.)

Аліна 8 квітня 2013 ну я ось теж бажаного результату від XLS не отримала. Так, на яке той час стала менше їсти, але на цьому все. А потім дізналася про Ксенікалом і тому що він рекомендується лікарями як без всяких побочек. просто не дає засвоюватися жирам. це так плюс моє бажання і я постепено почала худнути. в загальному задостаточнокороткое часом значно покращала

Діана 16 січня 2013 Пила xls duo два роки тому, результат – 0, ні апетит НЕ зменшівся, ні про “єми. Шкода викинути на вітер грошів.

Фармацевт 16 листопада 2012 Лохотрон, як і всі подібного роду БАДи, які продаються в аптеках. Не витрачайте деньгі. Помогают тільки препарати з сибутраміном (Рідкісні, Меріда, Линдакса), але вони не безпечні, в Україні заборонені. < / p>

Анна 16 листопада 2012 Боюся купити, боюся за здоровье. Говорят в них глисти!?

anna 10 листопада 2012 хотіла схуднути після пологів. купила і п’ю цей препарат вже 3 тижні, а в стегнах навпаки набрала, замість того, щоб схуднути. ефекту немає.

Лора 12 вересня 2012 Пила даний препарат – ефекту нуль. Можливо просто мій організм його не сприймає. Хоча знаю і знайому. яка сиділа більше 3 місяців на даному препараті, результат – 2 кг в мінус. Але швидше за все це просто самонавіювання спрацювало.

Карина 12 вересня 2012 Я в 2011 році пропила 2 місяці хлс дуо, спільно з шейпінгом 3 рази на ніделю і звичайно харчування боліе збалансоване на 1500 -1200 калорій в день. При зрості 170 см явесіла 95 кг за 2 місяці скинула – 12 кг, потім ще за 2 місяці скинула без хлс дуо але з шейпінгом 8 кг, і перші і другі мінуси не повернулися. На даний момент моя вага стоїть на місці 75 кг, хочу спробувати ще раз пройти курс в місці з хлс. Хочу бобітся 60 кг. Всім удачі і великих успіхів в схудненні.

Светуля 30 серпня 2012 все це маячня ні якої БАД не дає результат.

Вікторія 28 липня 2012 Девченки, цей препарат повна маячня – я спробувала свій метод і мені допоміг скинути за місяць 10 кг. З ранку до 13.00 їм усе, потім кушаю кавун до 16.00, він йде як сечогінне. Спробуйте, дійсно допоможе, повірте. Ну, і ще зараз почала приймати nonaform – прекрасний результат.

ольга 13 липня 2012 п’ю пів року з перервами правда, девченки є ефект, але не відразу і не великий як обещают. пару кг і все. розмір точно втратите, але не більше, перевірила на собі. але і це не погано

Тетяна, 22 років, Одеса 18 червня 2012 Напишіть чесно, хтось схуд від цих таблеток? Я сьогодні почала їх приймати, дуже сподіваюся на хороший результат.

Анна 7 червня 2012 Прочитавши коменти. взагалі враження, що тут писали злісні конкуренти… на форумі промінь почуття. Всім удачі і бути стрункою))

Валерія 7 квітня 2012 Дійсно! я взагалі після цих таблеток хворіти початку! У мене набряк слизової після кожної таблетки був! Але хоро допомогли китайські таблетки Боомбер! Правда від них дуже багато інерген берн відпочиває, але допомагає хорошо11

Наталія 28 березня 2012 Не здумайте купувати. НІКОЛИ.

Ірина 14 січня 2012 Не купуйте. Даремно тільки гроші викинете! Я теж повелася на рекламу і купила – результат нульовий! (Добре, що одну упаковку купила!). Ось прочитала відгуки і повністю згодна, що вони взагалі не допомагають. Як говориться: “що пила-що радіо слухала”! Потім вирішила спробувати Ліду – вона дійсно допомогла, от хочу ще пару кг скинути, але тепер не знаю де купити: (. А ще додам Ліду теж не купуйте в аптеках! Я купила в нас в місті в аптеці (думала – точно не підробка) , але нічого не скинула. А ось замовила на якомусь сайті і вона допомогла, ось тепер не можу знайти сайт. Всім вдалого схуднення!

Елла 16 грудня 2011 Теж пила і нічого взагалі, сечогінний ефект був в перший тиждень і все. Чи не схудла. І подружка теж купувала і теж результат 0. На превеликий сожелению

Анна 2 листопада 2011 Курс прийому препарату розрахований на 30 днів, тобто 2 пачки. Добре що взяла одну, хоча мала намір взяти відразу на всі дні (адже реклама обіцяє так багато.). Чекала хоча б “легкого проносного ефекту” як вказано в інструкції, але не дочекалася. Більш того, почалися зворотні проблеми з кишечником + нудота + спазми в шлунку. Довелося припинити на 3-4 день. На жаль!

Джерела: http://www. medcentre. com. ua/medikamenty/xl-s-duo-slim-shape. html

http://www. otzyvua. net/xls-duo. html

  • китайські таблетки для схуднення(з живим хробаком)
  • після припинення табл Xl чи можна набрати вагу
  • Чому вага стоїть на місці
  • хлс слим шейп
  • полом слим схуднути
  • я стала менше їсти я вагітна?
  • xls duo замовити
  • В яких таблетках є хробак для похудання
  • відгуки на слім шейп
  • Відгуки про таблетки для схуднення XL duo

Comments are closed!

_0.32MB/0.00445 sec